Brukerverktøy

Nettstedverktøy


start

Forskjeller

Her vises forskjeller mellom den valgte versjonen og den nåværende versjonen av dokumentet.

Lenk til denne sammenligningen

Neste revisjon
Forrige revisjon
start [2015/09/05 18:30]
127.0.0.1 external edit
start [2015/09/09 10:32] (nåværende versjon)
176.11.224.30
Linje 1: Linje 1:
-Kulturkvartalet i [[Halden]] er en gruppe sentralt plasserte [[bygninger]] som blir brukt eller har blitt brukt til ulike [[kulturformål]]. Her ligger Norges eldste teatersal og Norges eneste bevarte barokkteater ved siden av klassiske forsamlingshus fra arbeiderbevegelsens storhetstid. Kulturkvartalet inneholder både private og offentlige kulturbygg. Noen er i drift, andre er midlertidig avstengt.+====== Kulturkvartalet ======  
 + 
 +Kulturkvartalet i [[Halden]] er en gruppe sentralt plasserte [[bygninger]] som blir brukteller har blitt brukttil ulike [[kulturformål]]. Her ligger Norges eldste teatersal og Norges eneste bevarte barokkteater ved siden av klassiske forsamlingshus fra arbeiderbevegelsens storhetstid. Kulturkvartalet inneholder både private og offentlige kulturbygg. Noen er i drift, andre er midlertidig avstengt.
  
 Hensikten med denne wikien er å skape og vedlikeholde en oversikt over fasilitetene i kulturkvartalet. Hensikten med denne wikien er å skape og vedlikeholde en oversikt over fasilitetene i kulturkvartalet.
Linje 10: Linje 12:
 En wiki er en dugnad. Her kan alle delta. Har du informasjon om noen av lokalene, så kan du skrive det rett inn i den aktuelle siden. (Trykk på blyantsymbolet.) En wiki er en dugnad. Her kan alle delta. Har du informasjon om noen av lokalene, så kan du skrive det rett inn i den aktuelle siden. (Trykk på blyantsymbolet.)
  
-Hvis du har innspill som ikke passer direkte inn i wikien, eller har lyst til å diskutere ​prosjektet, så kan du skrive på [[debatt|diskusjonsiden]].+Hvis du har innspill som ikke passer direkte inn i wikien, eller har lyst til å kommentere  ​prosjektet, så kan du skrive på [[debatt|diskusjonsiden]].
  
 +{{ :​kkvartal_skra.png?​direct&​200 |}}
start.1441470630.txt.gz · Sist endret: 2015/09/05 19:30 (ekstern redigering)