Brukerverktøy

Nettstedverktøy


start

Forskjeller

Her vises forskjeller mellom den valgte versjonen og den nåværende versjonen av dokumentet.

Lenk til denne sammenligningen

Begge sider forrige revisjon Forrige revisjon
Neste revisjon
Forrige revisjon
start [2015/09/05 19:30]
tord
start [2015/09/09 10:32] (nåværende versjon)
176.11.224.30
Linje 1: Linje 1:
-Kulturkvartalet i [[Halden]] er en gruppe sentralt plasserte [[bygninger]] som blir brukt eller har blitt brukt til ulike [[kulturformål]]. Her ligger Norges eldste teatersal og Norges eneste bevarte barokkteater ved siden av klassiske forsamlingshus fra arbeiderbevegelsens storhetstid. Kulturkvartalet inneholder både private og offentlige kulturbygg. Noen er i drift, andre er midlertidig avstengt.+====== Kulturkvartalet ======  
 + 
 +Kulturkvartalet i [[Halden]] er en gruppe sentralt plasserte [[bygninger]] som blir brukteller har blitt brukttil ulike [[kulturformål]]. Her ligger Norges eldste teatersal og Norges eneste bevarte barokkteater ved siden av klassiske forsamlingshus fra arbeiderbevegelsens storhetstid. Kulturkvartalet inneholder både private og offentlige kulturbygg. Noen er i drift, andre er midlertidig avstengt.
  
 Hensikten med denne wikien er å skape og vedlikeholde en oversikt over fasilitetene i kulturkvartalet. Hensikten med denne wikien er å skape og vedlikeholde en oversikt over fasilitetene i kulturkvartalet.
Linje 10: Linje 12:
 En wiki er en dugnad. Her kan alle delta. Har du informasjon om noen av lokalene, så kan du skrive det rett inn i den aktuelle siden. (Trykk på blyantsymbolet.) En wiki er en dugnad. Her kan alle delta. Har du informasjon om noen av lokalene, så kan du skrive det rett inn i den aktuelle siden. (Trykk på blyantsymbolet.)
  
-Hvis du har innspill som ikke passer direkte inn i wikien, eller har lyst til å diskutere ​prosjektet, så kan du skrive på [[debatt|diskusjonsiden]].+Hvis du har innspill som ikke passer direkte inn i wikien, eller har lyst til å kommentere  ​prosjektet, så kan du skrive på [[debatt|diskusjonsiden]].
  
-{{:kkvartal_rett.png?​direct&​200|}}+{{ :kkvartal_skra.png?​direct&​200 |}}
start.1441474204.txt.gz · Sist endret: 2015/09/05 19:30 av tord